Vi sender til Danmark, Norge og Sverige | Are you from Germany? Please visit our German webshop here.

Cookies

Oversigt:

 

 

1. Ejeroplysninger

Engskov
Limbækvej 14
6300 Gråsten
Tlf.: +45 2299 6630
Email: shop@engskov.nu

 

 

 

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, som hjemmesiden du besøger anmoder om at få lov til at gemme på din computer (OBS! med computer menes også tablets og smartphones med mindre andet fremgår) og som gør det muligt at identificere dig som bruger på en hjemmeside.
Den information, der findes i en cookie, kan bruges til at følge din surfing på hjemmesider, som benytter samme type cookie og kan derigennem for eksempel vise tilbud tilpasset til dig.

Der findes to forskellige typer af cookies. Den ene type, en langvarig (såkaldte persistent cookies) gemmer en tekstfil i længere tid på din computer. Denne type cookie har en bestemt udløbsdato og bruges blandt andet ved funktioner, som fortæller, hvad der er nyt, siden du sidst besøgte hjemmesiden. Når udløbsdatoen for den aktuelle cookie passeres, slettes den fra din computer, når du igen besøger den hjemmeside, som placerede cookien på din computer.

Den anden type cookie er mere kortvarig (såkaldte session cookies) og gemmes midlertidigt i din computer i den tid, du besøger hjemmesiden. Denne type af cookies bruges for eksempel til at holde styr på hvilket sprog, du har valgt på hjemmesiden og forsvinder, så snart du lukker din browser.

Dit samtykke til vores brug af cookies
Når du har din computer indstillet til at tillade cookies, accepterer du vores brug af cookies på vores hjemmeside og i vores netbutik, som det beskrives i denne information.
Hvis du accepterer vores brug af cookies, får du adgang til alle de funktioner på vores hjemmeside og netbutik, der kræver brug af cookies. Du har mulighed for ikke at give dit samtykke og også at fortryde dit
samtykke. Det gør du ved at ændre indstillingerne i din computer, så denne ikke længere tillader brug af cookies. Du kan også indstille computerens browser til at advare dig, hver gang browseren forsøger at sætte en cookie på din computer.

Hvad sker der hvis du ikke accepterer vores brug af cookies?
I tilfælde af at du ikke accepterer vores brug af cookies, vil funktionerne på vores hjemmeside og i netbutikken ikke fungere fuldt ud. Du vil for eksempel ikke kunne logge ind på vores hjemmeside og vores tilbud og annoncer kan blive vist for dig hyppigere end ellers.
Endvidere vil du ikke kunne handle i vores netbutik, da vi benytter cookies til at håndtere indholdet i din varekurv.
Du vil dog stadig kunne se dig omkring i vores netbutik. Hvis browser eller firewall på din computer er indstillet til at forbyde brug af cookies, kan du i stedet bestille via vores telefonselvbetjening, telefon, fax, brev eller e-mail.

 

 

3. Sådan sletter du – eller blokerer for – cookies

Som bruger kan de selv bestemme om du vil acceptere at websites sætter cookies. Du kan også selv både slette og håndtere det i din(e) browser(e). Herunder finder du fremgangsmåde for relevante browsere / sletning af cookies der sættes af Flash og for de mest anvendte browsere til tablets og telefoner.

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser
Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser
Vejledning i at slette cookies på Opera browser
Vejledning i at slette cookies på Safari browser
Vejledning i at slette flash cookies: (gælder alle browsere)
Vejledning i at slette cookies på iPad, iPhone, iPod touch
Vejledning i at slette cookies fra Android telefoner

 

 

4. Formål med cookies på vores website

Vi bruger cookies til først og fremmest at kunne følge med i trafikken på sitet. Det har vores interesse fordi vi kan måle hvor på siden interessen er størst, hvor brugere starter og hvor de befinder sig når de logger af igen m.m.
De cookies der bruges i den forbindelse, er de der sættes af Google Analytics. Det kan du læse mere om på dette website: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Vi bruger desuden cookies til følgende:

Registrering af tilmeldte brugere, herunder deres seneste besøg, besøgenes varighed m.m.
Vi sætter cookies også for at registrere om du har klikket “Acceptér cookies” (det gør du når du lukker dialogboksen om brugen af cookies) og for at tælle unikke besøgende på siden.

Der sættes cookies fra “AddThis” – udbyderen af tjenesten der gør os i stand til at kunne tilføje de enkelte sider til sociale medier som Twitter, Facebook og LinkedIn.

Vi bruger ikke momentant cookies i forbindelse med annoncering, det er dog hensigten at det på sigt vil ske. Der gives af samme grund ikke informationer til tredjepart

 

 

5. Google Analytics

Siden kommer til at sætte cookies fra Google Analytics – til måling af trafik.
Aktuelt, sættes der ikke cookies fra Analytics.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

 

6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger, der indsamles her på hjemmesiden, afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her kan der indsamles oplysninger om f.eks. navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Engskov Riding Equipment, skal du rette henvendelse på shop@engskov.nu eller på telefon +45 2299 6630. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Læs mere på siden om Beskyttelse af persondata

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Marianne Petersen
Engskov Riding Equipment